Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Γραμμή του Δημότη - 15425

Tις επόμενες ημέρες o Δήμος Λαυρεωτικής θα λειτουργήσει τη Γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 15425. Ο αριθμός αυτός θα αποτελέσει την πύλη εισροής των αιτημάτων των δημοτών του Δήμου Λαυρεωτικής, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να υποβάλλει κάθε αίτημα ή παράπονο, διαμαρτυρία ή ερώτημα προς τη Δημοτική Αρχή, τα οποία με τη σειρά τους θα προωθούνται καθημερινά στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και στο Δήμαρχο.

Τα ερωτήματα θα καταγράφονται σε ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα που εξασφάλισε ο Δήμος και το οποίο θα αποτελεί το πρόγραμμα «εξυπηρέτησης των πολιτών».

Με τον τρόπο αυτό και θα μπορεί υπεύθυνα να παρακολουθείται ένα αίτημα, να ελέγχεται χρόνος υλοποίησης του, αλλά θα δίνεται και η δυνατότητα ο πολίτης να ελέγχει τον Δήμο και τις υπηρεσίες του .

Επίσης, ο δημότης, δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του, θα λαμβάνει άμεσα ενημέρωση για το ζήτημα, το οποίο έθεσε υπόψη του Δήμου Λαυρεωτικής και θα γνωρίζει για την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.