Κυριακή 29 Μαΐου 2011

cat-woman (29.5)


» Με σκοπό και όρεξη να το διαλύσουν είχαν πάει κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο, την Παρασκευή 27/5. Σκοπός τους η καθυστέρηση, όσο γίνεται, της απόφασης για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Λαυρεωτική και η επικράτηση των δικών τους συμφερόντων. Ωστόσο, καθόλου δεν τα κατάφεραν και τελικά η απόφαση παρθηκε ...

» Το έχω ξανά πει, σύντομα ορισμένους θα τους δείρει όλη η Κερατέα.

» "Κι εμείς ερωτευτήκαμε ... δεν κάναμε κι έτσι".


Διαβάστε περισσότερα »

2 σχόλια:

  1. Ύβρεις, βία, απειλές, αλληλοκατηγορίες και απόλυτος αποπροσανατολισμός του πληθυσμού - μία εκρηκτική συνταγή που χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση των κυβερνητικών επιλογών και επιβουλών των πάσης φύσης φερέφωνων κάθε πολιτικής ή ιδεολογικής κατεύθυνσης, που μοναδικό σκοπό έχουν να διασπάσουν το λαό και να περάσουν από "την πίσω πόρτα" επικίνδυνα μέτρα και λύσεις που δεν εξυπηρετούν κανέναν κάτοικο της Κερατέας, όσο ωραίες και να ακούγονται.

    Πρέπει να εμμείνουμε στην αρχική μας θέση: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (και οι Φοβόλες Κερατέα δεν είναι??? Αλλιώς, γιατί αποδίδει τέλη στο Δήμο της Κερατέας??), ΟΧΙ ΧΥΤΑ, ΟΧΙ ΧΥΤΥ, ΟΧΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ στον αστικό και οικιστικό ιστό.

    Ας βρει η Κυβέρνηση και τα στελέχη της, που καίγονται τόσο πολύ, χωρίς να περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ και των υπόλοιπων προσφυγών, την προσφερότερη λύση που δεν θα μειώνει ηθικά, υλικά και ψυχολογικά ΚΑΝΕΝΑΝ κάτοικο της Κερατέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά τα σκουπίδια τα δικά μας που θα τα πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.