Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απάτες μέσα στις 600 υπογραφές.

 Γραπτό αίτημα, το οποίο απαιτούσε από το Δημοτικό Συμβούλιο να μην λάβει καμία απόφαση σχετικά με την χωροθέτηση εργοστασίου ή ΧΥΤΥ και να μεταφερθεί το θέμα σε ένα δημοτικό συμβούλιο που θα γινόταν στην Κερατέα, κατέθεσαν εχθές στην Πρόεδρο του Δ.Σ. κάτοικοι από την Κερατέα. Το αίτημα υπέγραφαν 600 Κερατιώτες.

Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε ένα αντίγραφο της σχετικής αίτησης. Ρίχνοντας μία προσεχτικότερη ματιά ανακαλύψαμε μέσα στις 600 υπογραφές ανεξήγητα αλλά και παράνομα φαινόμενα, για τα οποία οι υποκινητές και οι επίσημοι εκπρόσωποι αυτής της κίνησης είναι υπεύθυνοι.


Ενδεικτικά επισημαίνουμε τα παρακάτω:

1. Στην σελίδα 25 οι υπογράφοντες με νούμερο 3 και 4 ξαναυπογράφουν στην σελίδα 32, με νούμερα 14,15, με ίδιο όνομα, ίδιο αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά διαφορετική υπογραφή (!!!).

2. Στην σελίδα 19 στον υπογράφοντα, με αριθμό 14, αναφέρει μόνο το όνομά του χωρίς όμως κωδικό Αστυνομικής Ταυτότητας και υπογραφή. Το ίδιο και στον υπογράφοντα με αριθμό 3 στην σελίδα 35.

3. 2 ακόμα ονόματα δεν συνοδεύονται από υπογραφή.

4. 16 ονόματα δεν συνοδεύονται από αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας.

5. Το κείμενο υπογράφουν υπερήλικες, όπως ο κύριος Τ.Χ., οι οποίοι είναι χρόνια νοσούντες από γεροντική άνοια ή από την ασθένεια του αλτσχάιμερ.

6. Το κείμενο υπογράφουν πάνω από 8 ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων αρκετά είναι κάτω των 15 ετών.

Δεν μπορούμε να γίνουμε αναλυτικότεροι ή να πούμε περισσότερα (αν και έχουμε) σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα του κάθε υπογράφοντος και αναφερόμενου.


Το κείμενο σε καμία περίπτωση δεν αφορά όλους αυτούς τους κατοίκους Κερατέας και Λαυρίου που υπέγραψαν θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για οποιοδήποτε θέμα που τους απασχολούσε. Αναφέρετε στον τρόπο που διεξάχθηκε η διαδικασία και στους κύριους υπευθύνους.

5 σχόλια:

  1. κ. Γάτε πρέπει να γνωρίζετε πως αυτά τα παιδιά ανήκουν στους μαθητές που έκαναν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας,πορείες και αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια για τον τόπο και το μέλλον τους.Έχουμε πλήρη άποψη για τα γεγονότα και κρίναμε πως ήταν σωστό να ψηφίσουμε το παραπάνω κάλεσμα.Θεωρούμε πως πρέπει να διαγράψετε από το κείμενο τα λεγόμενα σας για εμάς αφού δεν έχουν σημασία τα έτη των ηλικιών μας όμως σημασία έχει πως έχουμε αποκτήσει πλήρη άποψη για το θέμα. οι μαθητές που υπέγραψαν το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαστε ενάντια σε κανένα από τα παιδιά αυτά, που αγωνίστηκαν σκληρά. Απλώς αναρωτιόμαστε πόσο υποψιασμένα μπορούν να είναι 15χρονα παιδιά ώστε να μπορούν να διακρίνουν ποιοι είναι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται με απώτερο σκοπό να διασπάσουν τον τίμιο αγώνα της Λαυρεωτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!

    Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται τόσος ντόρος για ένα ζήτημα που ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι καν ζήτημα συζήτησης των κατοίκων της Κερατέας, αλλά αποκλειστικά και μόνο πρόβλημα της Κυβέρνησης.

    Θυμίζω λοιπόν σε όλους πως ο αγώνας και η ΑΠΑΙΤΗΣΗ των κατοίκων ήταν εξ'αρχής ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΟΧΙ ΧΥΤΑ, ΟΧΙ ΧΥΤΥ, ΟΧΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.

    Γιατί καταλήξατε τώρα να τσακωνόσαστε για το ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αντί να αφήσετε την Κυβέρνηση να βρει τη λύση, η οποία έχει και την τελική ευθύνη??

    Το πρόβλημα είναι και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και όχι δικό μας. Ας βρει εκείνη ένα μέρος και μία τεχνολογία που ΔΕΝ θα επηρεάζουν τους κατοίκους και το περιβάλλον, μακριά από σπίτια και αρχαιολογικούς χώρους.

    Εμείς ένα μέτωπο είχαμε, ένα μέτωπο πρέπει να διατηρήσουμε. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, απ'όπου και να προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάργηση του ΠΕΣΔΑ = ΦΟΒΟΛΕΣ !!!
    Κρίμα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το ουτε ενα κιλο σκουπιδια στη λαυρεοτικη δεχτηκαμε ακριβος οτι ελεγε ο περιφεριακος σχεδιασμος για στην κερατεα.Εμενα ποιος θα μου πει, για ποιο λογο αγονιστηκα αυτους τους πεντε μηνες,ρε σα δεν ντρεποσαστε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.