Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αποκαλυπτικό το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Την απογραφή περιουσίας και τον Ισολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής, όπως αυτά διαμορφώνονταν την 1.1.2011, έφερε εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, Κ. Λεβαντής.

Τα ποσά τα οποία αναγράφονταν στις αναφορές προκάλεσαν σύγχυση στους δύο πρώην Δημάρχους, Λουκά και Ιατρού, με αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται τίποτα δεν κατάφεραν να μαζέψουν από τα αποκαλυπτικά ποσά, και ιδιαίτερα ο κ. Λουκάς, ο οποίος είχε υπογράψει και τον συγκεκριμένο ισολογισμό.

Συγκεκριμένα, το έλλειμμα του Λαυρίου ανέρχεται στα 4.475.999,25 ευρώ και στα 5.725.377,70 της Κερατέας.

Ο κ. Λουκάς για άλλη μία φορά προσπάθησε να πολώσει το κλίμα προσπαθώντας να αποδείξει πως μόνο η Κερατέα φταίει για την σημερινή κατάντια του Δήμου.

Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος κ. Βλαχογιάννης παρουσίασε μία σειρά επιταγών που είχαν δοθεί από τον Δήμο Λαυρίου την προεκλογική περίοδο του 2010 και επιστράφηκαν πίσω από τον επίτροπο σαν παράνομες δαπάνες. Ακόμα αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των 125.000 ευρώ, που πρώτος αποκάλυψε ο "Γάτος της Λαυρεωτικής" (Δείτε Εδώ). Ο κ. Λουκάς χαρακτήρισε τον κ. Βλαχογιάννη κοινό συκοφάντη και λασπολόγο.


Περισσότερο ρεπορτάζ με αναλυτικά τα ποσά του ισολογισμού στο τεύχος Μαΐου, που θα δημοσιευθεί στις 24/5/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.