Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Καλούνται οι πρώην εργαζόμενοι της ΑΙΓΑΙΟΝ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΗΡΙΑ να παραλάβουν τα χρήματα πουδικαιούνται.

Καλούνται οι πρώην εργαζόμενοι του εργοστασίου ΑΙΓΑΙΟΝ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΗΡΙΑ Λαυρίου όπως προσέρχονται στα γραφεία του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Λαυρίου (δίπλα στο γήπεδο της Λαυρεωτικής και ΚΑΠΗ) από αύριο 12/7/2011 και ώρες 09.00 έως 13.00 προκειμένου , με μέριμνα της δημοτικής Αρχής , να παραλάβουν τις ατομικές βεβαιώσεις του συνδίκου πτώχευσης οι οποίες αφορούν χρήματα που αυτοί δικαιούνται . Με τις βεβαιώσεις αυτές ο κάθε δικαιούχος – πρώην εργαζόμενος μπορεί να προσέρχεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Πειραιά για να εισπράξει τα χρήματά του .

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων και προκειμένου να αποφύγουν την μετάβαση στον Πειραιά προτείνεται ο κάθε δικαιούχος να εξουσιοδοτεί τρίτον να εισπράξει αντ’ αυτού το ποσόν που δικαιούται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Πειραιά και στη συνέχεια να του το αποδίδει . Στην περίπτωση αυτή μπορεί να υπογράφει κείμενο εξουσιοδότησης που υπάρχει στο ίδιο γραφείο .

Ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής
Βλαχογιάννης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.