Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: Από αλλού το περίμεναν και από αλλού το βρήκανε οι Κερατιώτες.

Γράφει ο Αδέσποτος

Από την Μεγάλη Δευτέρα η Κερατέα αναπνέει καθαρό αέρα χωρίς χημικά. Η υπομονή και το πείσμα των κατοίκων της Λαυρεωτικής επιτέλους απέδωσε. Η καθεστωτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέσυρε τις ομάδες καταστολής από το χωριό και η Υπουργός Περιβάλλοντος κάθισε στο τραπέζι του διαλόγου. Απέναντι της ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της Κερατέας. Ο διάλογος οργανώθηκε, ξεκίνησε και σιγά-σιγά το νερό μπήκε στο αυλάκι. Ωστόσο η πορεία του νερού απειλείται. Κάποιοι θέλουν να φράξουν με ψέματα και συκοφαντίες την πορεία του διαλόγου.

Προεκλογικά παρακολουθήσαμε τον κ. Λουκά και τους συμβούλους του να δέχονται επίθεση από αρκετούς κατοίκους της Κερατέας. Ο λόγος ήταν η κομματική ταυτότητα του πρώην Δημάρχου. «Αυτός θα μας φέρει τον ΧΥΤΑ και όλο το σκουπίδι της Αττικής», δήλωναν οι Κερατιώτες αγανακτισμένοι στην πλατεία του χωριού τους. Που να φαντάζονταν τότε πως το κακό για τον αγώνα δεν προερχόταν από το Λαύριο αλά από την Κερατέα.

Τις τελευταίες ημέρες, και ενώ η Γραμματεία Αγώνα και ο Δήμος προσπαθούν να δώσουν μία συμφέρουσα λύση για το πρόβλημα των απορριμμάτων και την δικαίωση του αγώνα της Κερατέας, παρακολουθούμε μία ανελέητη προπαγάνδα. Μία προπαγάνδα που προέρχεται από την ρίζα της Κερατέας και σκοπό έχει την διάλυση του αγώνα, την επικράτηση προσωπικών συμφερόντων και την επίπλευση φελλών που προσπαθούν να ξανακερδίσουν ότι έχασαν, εξαιτίας της ανικανότητά τους.

Μία ομάδα φελλών, που τους έφτυσε όλη η Κερατέα, διαδίδουν ψεύτικες φήμες, ψεύτικες δηλώσεις και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαλύσουν το κλίμα διαλόγου του Δήμου με το Υπουργείο και τους κατοίκους για να επιβιώσουν οι ίδιοι και τα συμφέροντα που υπηρετούν.

Φελλοί που κοίταζαν και συνεχίζουν να κοιτούν την τσέπη και το συμφέρον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.