Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η παραφωνία μιας είδησης…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Κερατέα 9/5/2011

Είναι θλιβερό έστω και εν αγνοία σου να δημιουργείς πρόβλημα μέσω δημοσιευμάτων σ’ ένα τόπο που έχει αποδείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται και να υπερασπίζεται το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Τα παπαγαλάκια που ως γνωστόν το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι μπλα, μπλα, μπλα και από πράξεις τίποτα… καλό θα ήταν να απομονωθούν κι όχι να φωνασκούν άναρθρα και παράφωνα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού για ιδίον όφελος.

Αγαπητοί, γνωρίζουμε πολύ καλά κι εμείς το παιχνίδι των εντυπώσεων, του «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και της διάδοσης διαστρεβλωμένων ειδήσεων.

Επίσης να είστε απόλυτα βέβαιοι πως διαθέτουμε και σκληρή γλώσσα. Όμως στο όνομα της ενότητας, της ομοφωνίας και του σεβασμού απέναντι στους κατοίκους της πόλης μας, που επί 4 μήνες έπαιξαν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους οφείλουμε να κρατήσουμε ήπιους τόνους.

Αλλά αυτό θα μου πείτε είναι ψιλά γράμματα για τις φιλοδοξίες κάποιων που καραδοκούν να μας πέσει από τα χέρια…η διαπραγμάτευση, ο διάλογος και η λύση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στο Δήμο Λαυρεωτικής.

Ας κάνει ο καθείς καλά τη δουλειά του με πλήρη συνείδηση και πριν δημοσιοποιεί την κάθε λεξούλα, την κάθε τελεία… ας μπαίνει στον κόπο της διασταύρωσης. Ο χειρισμός μυαλών, καταστάσεων και δημοσιευμάτων δεν καταδεικνύει έξυπνους και συνεπείς με αυτό που κάνουν, ανθρώπους.

Με τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος ξέρει να κρίνει και να απομακρύνει την ήρα από το στάρι ευχόμαστε σύνεση και επικράτηση ψυχραιμίας σε όσους χάνουν το καλάθι με τα φρούτα…

Υ.Γ.
Να φοβάστε την ιστορία γιατί είναι η μόνη που θα αποδείξει τις προθέσεις και τις διαθέσεις του καθενός μας…
Αφήστε εμάς να χαιρόμαστε που όλοι οι προβολείς είναι επάνω σε μια Δημοτική Αρχή που τελεί εν πλήρη διαφάνεια…

Σταματίνα Κωστάκου
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Δήμου Λαυρεωτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.