Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Φεστιβάλ Γυμναστικής στο Λαύριο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 28 Μαϊου, το 11ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011» που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν 26 συνολικά προγράμματα…καλά προετοιμασμένα και εκτελεσμένα ενθουσιάζοντας τους θεατές που είχαν κατακλύσει το γήπεδο από νωρίς.

Άν και η εκδήλωση δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα,ξεχωρίσαμε για τη χορογραφία και τη δυσκολία των ασκήσεων, το «Άγρια Δύση» το «Χορευτές Δυτικά των Ουρανών» και το «Προμηθευτές Αναμνήσεων» χωρίς φυσικά να υστερήσει κανένα.

Αυτό που διακρίναμε στα πρόσωπα όλων των αθλητών ήταν το αυθόρμητο χαμόγελο, που έδειχνε ότι διασκέδαζαν αυτό που έκαναν και επιβεβαιώνει την επιτυχία της εκδήλωσης.

Συμμετείχαν οι φορείς: ΑΟ Λαγονησίου,ΑΕΣΑΦ Κούρος,ΓΑΣ Καλυβίων,ΓΑΣ Περιστερίου,Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων,ΑΟ Λαυρίου,Σχολή Ποριώτου,Φιλογυμναστικός Όμιλος Μεταμόρφωσης,Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Λαυρεωτικής,ΚΑΠΗ Λαυρίου,ΑΟ Δήμου Σπάτων.

Τέλος,αξίζουν συγχαρητήρια και στο διευθυντή του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαυρεωτικής κ.Κωνσταντίνο Πανταζή και την οργανωτική του ομάδα, για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

sportcity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Απαγορεύονται τα υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα, με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησης, σχόλια. Όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.